SİYASET

Cumhur İttifakı Çukurova’da buluştu

YUSUF BAŞ: ‘’ 15 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAĞIZ’’

Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçeyi kazanarak Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli’ye hediye edeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’Sayın Bakanım ziyaretlerinizle Adana’mızı şereflendirdiniz. Adana’mıza hoş geldiniz. Cumhur İttifakını Adana’da sağlam temellere oturtmak ve devam ettirmek için 15 ilçe ve Adana Büyükşehir’i 31 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve inşallah sizlere armağan edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

‘’YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEYİ VAAT ETMİYORUZ’’

Cumhur İttifakı’nın büyük bir ahenk ve uyum içerisinde yürüdüğünü belirten Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’İnşallah hizmetleri de bu ahenk içerisinde yürüteceğiz. Bunu da gören vatandaşlarımız bizlere büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu ahenk ve uyum çok iyi gidiyor ve her geçen gün çıtayı yükseltiyoruz. Büyük projelerimiz var. Büyükşehirle ve Hükümet kanadıyla yapacağımız. İnşallah sizlerin de desteğiyle büyük projelerimizi Adana’mıza kazandıracağız. Altını dolduramadığımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmiyoruz’’.

MEHMET NURİ ERSOY: ‘’ ADANA’YI DAHA İYİ YERE GETİRECEĞİNİZE İNANIYORUM’’

Adana’nın Çukurova İlçesinde Cumhur İttifakı seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘’Çukurova’da ve Adana’da güzel bir heyecan yakalanmış başaracağınıza inanıyorum. Turizmde içinde olmak üzere Adana’yı daha iyi bir yere getireceğinize yürekten inanıyorum. Turizm artık stratejik bir sektör oldu. Bu potansiyel Adana’da var. Bundan sonra da Adana’ya ziyaretlerimiz devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu