SİYASET

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CEYHAN’A MÜJDELERİ BİR BİR VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanların ve Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile diğer ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleşen mitingde Adanalılarla buluştu. 
 
İstasyon Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ceyhan'ın, Adana'nın ve tüm Türkiye'nin beklediği müjdeleri bir bir verdi.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CEYHAN ENERJİ VE PETROKİMYA ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK
 
Ceyhan'ın jeopolitik bir konuma sahip olduğuna vurgu yapan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ceyhan Devlet Hastanemizin yapımı devam ediyor. Kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Ceyhan Enerji İhtisas  Endüstri Bölgesi' ni hayata geçirdik. Ceyhan jeopolitik konumu sayesinde enerji ve petrokimya sektörümüz için önemli bir üretim üssü olacak. Bölgeyi inşallah yatırımcılarla buluşturmak amacıyla şimdiye kadar 69 milyon TL harcama yaptık'' dedi.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI AİLE FOTOĞRAFI VERDİ
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmalarının ardından, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü , Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak ve diğer tüm ilçe belediye başkan adaylarının elini kaldırarak aile fotoğrafı verdi.
 
BAŞKAN BOYDAK'TAN CEYHANLILARA TEŞEKKÜR
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Adana İstasyon Meydanı'na binlerce Ceyhanlı ile birlikte giden Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ali Alper Boydak, ''Teşekkürler Ceyhanlım. Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'mıza teşriflerine göstermiş olduğunuz yoğun katılım ve coşku nedeniyle müteşekkirim. Allah sizlerden razı olsun'' dedi.
 
 
 
 

Başa dön tuşu