SPOR

Cumhuriyet ve Atatürk’ü Anma Halk Koşusu’nda herkes şampiyon!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilciliği’nin birlikte düzenlediği Cumhuriyet ve Atatürk’ü Anma Halk Koşusu’nda 7’den 70’e 2 bin 500 Adanalı koştu. Merkez Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte tüm katılımcılar şampiyon ilan edilip, birincilik madalyaları verildi. 

KOŞUYU AKYÜREK BAŞLATTI
Cumhuriyet ve Atatürk’ü Anma Halk Koşusu’na Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilcisi Filiz Yaldız, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy ile her yaştan Adanalılar katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri ve imzası bulunan tişörtler ile Türk Bayraklarının dağıtıldığı koşuda 2 bin 500 kişi ter döktü. Başkan Vekili Ramazan Akyürek’in start tabancasını ateşlemesiyle birlikte başlayan halk koşusu, Merkez Park çevresinde iki tur olarak gerçekleştirildi. 
FİNİSH ÇİZGİSİNİ TÜRK BAYRAKLARIYLA GEÇTİLER
Etkinliğe bazı Adanalılar, çocuklarıyla el ele, bazıları da bebek arabalarıyla birlikte katıldı. Cumhuriyet ve Atatürk’ü anmak için koşan tüm vatandaşlar, finish çizgisini ellerinde Türk Bayrakları ile geçti. Merkez Park’taki yeşillikler içinde ve mis kokulu çiçekler arasında oksijen depolayan Adanalılar, büyük gurur yaşadı. 
TÜM KATILIMCILARA MADALYA
Adanalılara madalyalarını veren Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sportif bir etkinlikte anmaktan ve hemşehrilerinin Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün her branşta sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu kaydeden Ramazan Akyürek, kaybedeni olmayan, herkesin şampiyon sayıldığı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdikleri için onur duyduklarını ifade etti.

Başa dön tuşu