SİYASET

Davamız bir, Yüreğimiz bir, Yüreğirimiz bir

Kiremithane Mahallesi’nde bulunan İhlas Camii’nde Cuma namazını kılan Ak Parti Yüreğir ilçe Başkanı Yaşar Turan ile Belediye Başkan adayı Kocaispir, namaz sonrasında ise halk ile bir araya geldi. Yüreğirlilerin bağrına bastığı Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir “Bir olacağız, diri olacağız ve Yüreğir’i sizlerle beraber yöneteceğiz.Biz Hazırız. Yüreğir'imizde gezmedik mahalle, girilmedik sokak, çalınmadık kapı, tutulmamış el bırakmayacağız. Dertlerle dertlenmeye, sevinçlerle sevinmeye, geldik. Çünkü biz biliyoruz ki; bizim sevdamız bir, davamız bir, yüreğimiz bir, Yüreğirimiz bir.” dedi.

Büyük sevgi seli

Açıklandığı günden bu yana adaylığı ile büyük heyecan uyandıran Kocaispir, 7’den 70’e her kesimden büyük sevgi ve ilgi gördü. Yüreğir’i kısa zamanda hak ettiği değere kavuşturacaklarını açıklayan Kocaispir “Yüreğir’de yaşayan hemşerilerimizin destekleri ile birlikte ilçemizi önce Adana’da sonra da Türkiye’de örnek bir ilçe haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Memleket işi gönül işi’ anlayışıyla ilçemizde seçildiğimiz takdirde gece gündüz hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Elleriyle çay ikram etti

Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlara elleriyle çay ikram ederek ‘Gönül belediyeciliğine ve hizmete’ hızlı başladı.  Kocaispir “Yüreğir”in geleceğini ve vizyonunu beraber inşa edeceğiz. Bürokratik belediyecilik anlayışıyla değil, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışacağız. Önce gönlünüze sonra da sizlerin takdirine talibiz.” diye konuştu.

Turan: Bu davaya gönül verdik

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan’da “Fatih Mehmet Kocaispir’i Yüreğir’de belediye başkanı yapmak için teşkilat olarak var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek “Hepimiz bu davaya gönül verdik.” dedi. Başkan Turan  “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanı’mızın önderliğinde  ‘Memleket işi gönül işi’ diyerek çıktığımız bu kutlu yol ve davada ‘Belediyecilik işi de gönül işidir’ diyerek Yüreğir’de Cumhur İttifakını zafere ulaştıracağız. Çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı uyandığımızda Fatih Mehmet Kocaispir’i belediye başkanı olarak görmek için Yüreğir ilçe teşkilatı var gücüyle çalışmalarına gece gündüz devam ediyor ve edecek, hem de ilk günkü heyecanla, aşkla, şevkle” şeklinde konuştu

Başa dön tuşu