SANAT

DEMİR İDAM MI EDİLECEK?

Hamam’da Hünkar’a yakalanan Şermin, Demir’e  karşı verdiği ifadeyi değiştireceğine yüklü bir ödeme karşılığında söz verdi! Ancak, mahkeme sona ererken hala gelip ifadesini değiştirmemişti. Savcılık, şahit de bulunduğu için Demir4in idam ile yargılınmasını istiyordu. 
 
Ve Hakim’in karar anıyla 40. Bölüm sona erdi! 
 
YILMAZ’IN OĞLU OLDUĞUNU BİLMEDEN ADNAN’A BAĞLANMASI YÜREK BURKTU! 
 
Yılmaz kalbinin en çok zorlandığı günü yaşadı! Önce, Müjgan’dan vazgeçip, onu üzmeyi de göze alıp Züleyha’ya ‘kaçalım’ demeye gitti! Sonra bunu Müjgan’a yapamayacağına karar verip uzaklaşırken, baygın vaziyetteki Züleyha ile karşılaştı. Onu kurtarmaya çalışırken, Adnan’ın da orada olduğunu öğrendi ve aşık olduğu kadının can düşmanından oduğunu zannettiği oğlunu kamyonun altından kurtardı! 
 
Adnan bebeği, Hünkar hastanaye gelene dek kimselre vermek istemeden, kucağından indirmeyen Yılmaz’ın çocuğa bağlanması, izleyenlerin yüreğini burktu! 
 
HAMİNNE EVDE OLUNCA ZÜLEYHA’YA KİMSE İNANMADI!
 
Züleyha, Haminne’yi hastaneye götürmek üzere evden çıkmış olsa da, o bayıldıktan sonra Haminne eve dönmüş olduğundan, şimdi kimse Züleyha’ya inanmıyor! Hünkar, artık peşine bir de hemşire takarak, her adımını takip ediyor.  
  
 
Bir Zamanlar Çukurova KÜNYE

 

Yönetmen: Murat Saraçoğlu 
 

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar 
 

Yapım: Tims&B Productions 
 

Senaryo: Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz 
 

Müzik: Aytekin Ataş 
 

Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya 
 

Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel 
 

Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur 
 

Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten

Başa dön tuşu