ÜNİVERSİTE

Devlet Konservatuvarı Ödüle Doymuyor

Evrensel ve ulusal çok sesli müzik ve sahne sanatları alanında nitelikli, çağdaş, uluslararası düzeyde bir eğitim vererek ülkemizin ve dünyanın çağdaş sanat kurumlarına aydın, modern, çok yönlü, vizyonu geniş, değer yaratan sanatçılar yetiştirmeyi amaçlayan Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

Ödül Alan Öğrenciler Rektör Prof. Dr. Kibar’ı Ziyaret Etti

Kazakistan'ın Aktöbe Şehri’nde düzenlenen "Talanttar Alemi" 1. Uluslararası Sanat Yarışmasında  Grand Prix ödülüne layık görülen Mehdi Eyyubov ve hocası Öğr. Gör. Ilgar Eyyubov, Antalya Uluslararası Bale Festivali – Yarışmasında 283 katılımcı arasında 2.’lik ödülü kazanan Berfin Nida Kişial, 3.Lük ödülü kazanan Remin Yılmaz ve hocaları Öğr. Gör. Svetlana Lgnatova, Çukurova Üniversitesi 1. Uluslararası Rhapsody Piyano Yarışmasında kendi kategorilerinde birinci olan Çınar Göçmen, 2. olan Çınar Erdem, 3. olan Karen Özyandı, 2. olan Bilge Gürer ve özel ödül alan Erol Emmioğlu ve Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Ulviyye Güler ödülleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.

 

Öğrenciler Ödüllerini Rektör Kibar’a Verdi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar aldıkları ödüllerden dolayı öğrencileri tebrik ederek başarasılarının devamını diledi. Öğrenciler aldıkları ödülleri Rektör Prof. Dr. Kibar’a teslim ederek anı fotoğrafı çekildi.

Başa dön tuşu