GENEL

Dünya Göz Hastanesi’nden Basına destek sürüyor

Daha önce; Uzman Dil Kursu, Erkan Eğitim Kurumları, Türkmenbaşı Tıp Polikliniği başta olmak üzere bir çok kuruluşla protokol imzalayarak üyelerine imkanlar sağlayan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti son olarak da; Dünya Göz Hastanesi ile daha önce yaptığı anlaşmayı uzattı..

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl da uygulamasına devam edilen protokol çerçevesinde; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, eş ve çocukları için muayene ve tetkiklerde yüzde 20, ameliyatlarda ise yüzde 10 oranında indirim sağlandığını ifade etti.

Başta sağlık olmak üzere diğer alanlarda da bu tür anlaşmalarla ÇGC üyelerinin yaşamlarına dokunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Esendemir, ekonomik koşulların her geçen gün kötüye gittiği, basın çalışanlarının sıkıntılarının arttığı, çalışma alanlarının daraldığı, basın çalışanlarının strese bağlı sağlık sorunlarının da giderek belirgin hale geldiği günümüzde; göz sağlığı noktasında yapılan anlaşmanın devamının önemine dikkat çekti. 

Başkan Esendemir; diğer kurum ve kuruluşlarla yapacakları anlaşmalarla ÇGC üyelerinin sorunlarının çözümüne katkı koymanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sağlık çok önemli. Bir anlamda en büyük sermayemiz sağlığımızdır. Basın çalışanlarının da mesleğimizin gereği olarak en büyük sıkıntısı göz sağlığı konusunda gündeme gelmektedir. Dünya Göz Hastanesi ile geçtiğimiz yıl imzalayıp bu yıl da sürdürdüğümüz anlaşma ile üyelerimize belli miktarlarda indirim sağlanması konusunda anlaşma sağladık. Kendilerine yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Dünya Göz Hastanesi İş Geliştirme Uzmanı Atike Kaytancı da geçtiğimiz yıl imzalanan protokolün devamını sağlayan protokolün imzalanması sırasında yaptığı konuşmada, kurum olarak göz sağlığı konusunda en büyük sıkıntı çeken mesleklerden birinin basın olduğunu, Dünya Göz Hastanesi olarak da basın çalışanlarının göz sağlığı konusundaki sorunlarının çözümüne katkı koymaktan mutlu olacaklarını, bu sayede basın çalışanlarına da destek olacaklarını dile getirdi.

 

Başa dön tuşu