SARIÇAM

DÜNYA ONLARIN SESİYLE ŞENLENİYOR

Başkan Bilal Uludağ, “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.  Çocuklar, ülkemizin geleceği için yetiştirdiğimiz fidanlardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında,  TBMM’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Başkan Uludağ,  23 Nisan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirilmiş olması adına önemli bir gün olduğuna vurgu yaparak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. Çocuklar sizler, Türkiye` yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır.

DÜNYA, 23 NİSAN ÇOŞKUSUNU HER ZAMAN YAŞAYACAK

23 Nisan, Türk Milleti`nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyorum

Başa dön tuşu