GENEL

Dünya Şampiyonları ÇGC’de

Adana Veteran Masa Tenisi Turnuvası Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ ile birlikte, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ne gelen Sörling ve Toelhoej, tesisin ve manzaranın güzelliğine hayran kaldıklarını söylediler.

Bol bol fotoğraf çektiren Sörling ve Toelhoej’e Dergah Tesbihi hediye eden ve başarılarından dolayı kutlayan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları ve tesis ile ilgili bilgiler verdi. İkili, Başkan Cafer Esendemir’e sergilediği iyi misafirperverlik ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

2018 Veteran Masa Tenisi Dünya Şampiyonu olan Petra Sörling ve Pia Toelhoej , “Adana’da çok güzel 4 gün geçirdik . 4 günde 22 maç oynamak mümkün mü? Evet mümkün oldu. Çok nezaketli bir etkinlikti, organizasyonu kutluyorum” dedi.

İsveç ve Danimarkalı misafirler Adana’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdiklerini, kente hayran kaldıklarını açıklayarak, 7.Veteran Masa Tenisi Turnuvası’nın zevkli ve çekişmeli geçtiğini, kaliteli bir turnuva olduğunu belirterek, Düzenleme Komitesi Başkanı Kemal Sağ ve ekibine teşekkür etti.

7.Veteran Masa Tenisi Turnuvası’nın Organizasyon Komitesi Başkanı olan Kemal Sağ yaptığı açıklamada, “Bu turnuva ile Adana Masa Tenisi önemli bir ivme kazandı, uluslar arası alanda da yankı yaptı. Her geçen yıl daha kaliteli ve üst düzey karşılaşmalara sahne oluyor” dedi.

Başa dön tuşu