BÜYÜKŞEHİR

Ege Bağatur Bulvarı’nda ilk etap tamam

Mithat Özsan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlantısı olan, doğrudan yeni Adliye Sarayı ve Numune Hastanesi’ne erişim veren Ege Bağatur, peyzaj sanatlarıyla yoğrulan yeşil alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme ve aktivite alanları, bisiklet yolu ve koşu parkuruyla dikkat çekti. 
 

Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde Adana’nın trafik yükünü sırtlayan projelerini peş peşe hayata geçiren, altgeçit, köprü ve yeni bulvarlarla kent halkına rahat nefes aldıran Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi Kazım Başer Mahallesi’ndeki Ege Bağatur Bulvarı’nda yenileme projesine geçen ağustos ayında start verdi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri, hazırlanan proje doğrultusunda genişletme, düzenleme ve rekreasyon mesaisine girişti. Geçen süreçte bulvarın kuzey doğu hattında altyapının güçlendirilmesinin ardından sıcak karışım bitümlü asfalt kaplama çalışmaları da tamamlandı. Otoyol standartlarına kavuşturulan Ege Bağatur Bulvarı’nda yenilenen bölüm trafiğe açıldı. 
 

Yüreğir’in en prestijli bulvarı haline gelecek Ege Bağatur’da ikinci etap çalışmalarına kısa zamanda başlanacağı belirtildi.

Başa dön tuşu