GENEL

EKİM AYI TOPLANTISINI YAPTI

Murat Göğebakan Kültür Merkezi belediye meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Gündemin 3. Maddesi, Belediyenin 2020-2024 Mali Yıllarını kapsayan Stratejik Planın görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. Maddesi, Belediye 2020 mali yılı performans planının görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 5. Maddesi, belediye 2020 mali yılı gelir ve gider bütçesinin görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. Maddesi, belediye 2020 mali yılı ücret tarifesinin görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 7. Maddesi, memur kadro iptal ve ihdasının görüşülmesi, 2019 Aralık ayı tekrardan Meclise sunulması, Gündemin 8. maddesi Çukurova Belediyeler Birliği Üyeliğinin görüşülmesi talebi, oy çokluğu  ile kabul edildi. Gündemin 9. maddesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu hakkında görüşülmesi, oy birliği ile imar komisyonuna gönderildi.

 

Gündemin 10. maddesi Gazi Osman Paşa Mahallesi 1079 ada 58 parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında görüşülmesi, oy birliği ile imar komisyonuna gönderildi. Gündemin 11. Maddesi, Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımına kira yardımı yapılması talebi, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 12. Maddesi,  Tunceli Pertek İlçe Belediyesi Kardeş Şehir Protokolu Hakkında görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 13. Maddesi, İlçemiz Toktamış, Kılıçkaya, Karakayalı, Başören, Kösreli Sıddıkiye, Hamidbey, Sarıbahçe, Mercin, Yalak Mahallelerinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görev yapabilecek bilirkişi seçimi hakkında görüşülmesi, oy birliği ile imar komisyonuna gönderildi.

Başa dön tuşu