YÜREĞİR

ENGELLİ VATANDAŞLAR SANDIKTA

Oy kullanmaya gidemeyen vatandaşların vatandaşlık görevlerini yerine getirdiğini belirten Başkan Çelikcan "Yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızı ekiplerimiz özel araçlarla alarak oy kullanacağı yere götürüp tekrar evlerine bıraktılar. Vatandaşlarımız da böylece oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiler." dedi.

 

Evde bakım hizmeti ve yaşlı ekibinin Yüreğir'de çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü belirten Başkan Çelikcan "Özel olarak hazırladığımız araçlar ve ekipler ile ulaşabildiğimiz bütün engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugün ise referandum dolayısıyla oy kullanamayan vatandaşlarımızın oy kullanmalarına yardımcı oldular. Özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bize ulaşan bütün talepleri yerine getirdik." diyerek bütün taleplerin karşılandığını belirtti.

 

Yüreğir'de dezavantajlı olan herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan "Bağımsız bir araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmada sosyal yardımlarda Türkiye ikincisi olduk.  Buda bizim bu işleri ne kadar doğru yaptığımızın bir kanıtıdır. Bundan sonra da Yüreğir'de yaşayan bütün vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz." dedi.

Başa dön tuşu