BÜYÜKŞEHİR

Esnafları ziyaret etti pazar yerinde hemşerilerine bez torba takdim etti

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Adana'da 'birlikte başarıyoruz' ilkesini hayata geçiren, beş yıllık görev süresinde kentte kavga ve kaosu sonlandırarak huzur ikliminin tesis edilmesini sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Kenan Evren Bulvarı'nda esnafları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

PAZAR YERİNDE HEMŞERİLERİNE BEZ TORBA TAKDİM ETTİ

Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Sözlü'nün durağı Bahçeşehir Mahallesi pazarı oldu. Pazar esnafını ziyaret edip sohbet eden Başkan Sözlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yürütülen Sıfır Atık Projesi'nde destek vermek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen bez torbaları hemşerilerine takdim etti ve onların da bu projenin paydaşı olmalarını sağladı.

VATANDAŞLARDAN SIFIR ATIK PROJESİNE TAM DESTEK

Bez çantaları alan vatandaşlar, çevrenin korunmasına yönelik hizmetlerinden dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederek, uzun ömürlü bez çantaları pazar ve market alışverişlerinde rahatlıkla kullanacaklarını belirtip, bilinçlendirme kampanyasını desteklediler.

Kent genelinde günde bin 800 ton çöpü toplayıp, Sofulu Çöplüğü’nde bertarafını gerçekleştiren, geri dönüşüm tesisinde atık kâğıt, plastik, cam ve metallerin ekonomine geri kazanımını sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğini önlemeye yönelik sıfır atık projesine destek olarak kent genelinde bez torba dağıtımına devam ediyor.

Başa dön tuşu