GENEL

FEYZİOĞLU FİNAL MAÇINI İZLEDİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı nedeniyle Samsun’da yapılan 2019 Samsun Avukat Spor Oyunları’na 1200 avukat sporcu katıldı. Samsun oyunlar için adeta seferber oldu. Oyunları sporcuların aileleri ile birlikte yaklaşık 2000 kişi takip etti. Oyunlar, Samsun’un ev sahipliğinde Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz’ün katkıları, Samsun Valisi Osman Kaymak ile Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi’nin destekleriyle yapıldı. Oyunlar, futbol, erkek voleybol, kadın voleybol, satranç, masa tenisi, tenis, yüzme dallarında gerçekleştirildi. Futbolda İstanbul Barosu takımı şampiyon olurken, İzmir Alsancak ikinci oldu. Satrançta Samsun takım halinde şampiyon olurken, masa tenisinde Kayseri birinci, yüzme kadınlarda Samsun birinci, yüzme erkeklerde Ankara birinci, teniste Samsun 1’nci ve 2’nci, Erzurum 3’ncü, Çorum 4’ncü oldu. Oyunların meslek içi dayanışmaya büyük faydası olurken, ayrıca kaynaşmaya ve tanışmaya da vesile 

FEYZİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Samsun’a giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Samsun Valisi’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı’na, Atakum Belediye Başkanı’na, Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz’e, TBB Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Av. Ahmet Şakir Uzun ile Spor Komisyonu Başkanı Av. Kemal Tacar Çağlar’a ve katılan tüm takımlara teşekkür etti. 

UZUN: SAMSUN'A CANLILIK GETİRDİ 

TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Ahmet Şakir Uzun da, spor oyunlarının Samsun’da 23-31 Ağustos tarihleri arasında yapıldığını söyledi. 7 branşta yapılan spor oyunlarının son gününün kadın ve erkek voleybol maçlarıyla tamamlandığını kaydeden Uzun, “1200 avukat sporcu arkadaşımız geldi. Futbolda İstanbul Barosu birinci oldu. Diğer branşlarda da maçlar bitti. Spor oyunları 2 yılda bir düzenleniyor ve başka şehirde oluyor. Bu yıl Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’ncü yılı nedeniyle Samsun’da yapılıyor. 1200 avukatın aileleriyle birlikte Samsun’a gelmesi şehre canlılık getirdi. Spor sayesinde farkındalık yaratılıyor, dostluğun pekişmesi sağlanıyor” diye konuştu. 

GÜRBÜZ: EV SAHİPLİĞİNİN GURURUNU VE ONURUNU YAŞADIK

Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz de, spor oyunlarıyla ilgili şunları söyledi:

“Biz bu sene Samsun Barosu olarak çok önemli etkinlikler yaptık. Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı nedeniyle TBB’nin genel kurulunu Samsun’da yaptık. 19 Mayıs’ta büyük bir avukat yürüyüşü gerçekleştirdik. Bugün de Spor Oyunları’nı yapıyoruz. Spor oyunları hem Samsun’a gelen meslektaşlarımız hem de Samsun ve Samsunlular açısından çok farklı bir deneyim, bir zenginlik, bir farklı renk oldu.  Gelen misafirlerimizi aileleriyle birlikte ağırladık. Misafirlerimiz şehirden ayrılırken bir daha Samsun’a gelmek istediklerini söyleyerek ayrıldılar. Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Gençlik ve Spor birimlerimizle birlikte böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu ve onurunu hep birlikte yaşamış olduk. Ben bu etkinliğin hem katılımcılar hem barolar hem de bu etkinliği düzenleyen paydaş kurumlar açısından bir dayanışmaya, kaynaşmaya vesile olduğunu düşünüyorum. Ben bize güvenerek bu ev sahipliğini bize lütfettikleri için Türkiye Barolar Birliği yönetimimize başta TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanım olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Samsun’a gelen tüm oyuncu, hoca, antrenör sair misafirlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi sonuna kadar teşvik eden Samsun Valimize, Belediye Başkanlarımıza verdikleri katkılardan dolayı minnettarız.”

YILDIRAN: SINIF ARKADAŞIMLA BULUŞMAMA VESİLE OLDU

Samsun Barosu Başkan Yardımcısı Av. Pınar Gürsel Yıldıran da, “Spor oyunları benim açımdan çok daha anlamlı. Uzun süredir görüşemediğim sınıf arkadaşımla spor oyunları vesilesiyle görüşme imkânı buldum. Burada arkadaşlarımızı gördük. Yeni meslektaşlarımızla tanıştık, tecrübelendik” diye konuştuk.

Başa dön tuşu