SİYASET

Seyhan’da sahanın hakimi Fikret Yeni

ADANA –  Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Seyhan’ın hizmete susayan mahallelerine hizmet götürüp, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkındıracaklarını söyledi.

 

Seyhan Belediye Başkan Adaylığı açıklanmasının ardından gerek mahalle mitingleri,  gerek sivil toplum kuruluşları ve ev ziyaretleri, gerekse seçim ofisi açılışlarında yoğun ilgiyle karşılanan Fikret Yeni, Şakirpaşa, Gülbahçesi ve Yeşilyurt mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

 

Sahip olduğu 800 binin üzerinde nüfusuyla 46 il ve 5 büyükşehirden daha büyük olan Adana’nın incisi Seyhan ve Seyhanlı hemşerileri için yapacağı çalışmalara ilişkin konuşmaları vatandaşlar tarafından can kulağıyla dinlenen Fikret Yeni’ye gösterilen teveccüh, Cumhur İttifakı’na güvenin dalga dalga büyüdüğünün göstergesi oldu.

 

Fikret Yeni, 16 yıllık iktidarı döneminde ülkenin kalkınması ve vatandaşların refahı için ciddi çalışmalar yapan, hiçbir ayrım gözetmeden farklılıkları zenginlik olarak gören AK Parti’nin 5,5 yıl il başkanlığını yapan biri olarak, Seyhan’ın tüm sorunlarını bildiğini söyledi.

 

Siyasi yaşamı boyunca ve konusunda deneyimli ekip arkadaşlarının çalışmalarıyla Seyhan’ın 96 mahallesinde tespit edilen binlerce sorunu en kısa sürede giderip, vizyon projeler gerçekleştireceklerini vurgulayan Fikret Yeni, ‘’Seyhan’ın hizmete susayan mahallelerine hizmet götürüp, sosyal ve kültürel anlamda kalkındıracağız. Bununla yetinmeyip, iş insanlarının ekonomik yatırımlarına ve istihdama katkı sağlayacağız’’ dedi.

 

‘’ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ’’

Fikret Yeni, ‘’Sen ben’’ ayrımı yapmadan kardeşlik içerisinde ortak bir gelecek inşa etmenin tek gayeleri olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

 

‘’Biz, Seyhan’a gönül belediyeciliğini getireceğiz. Seyhan’ı, Seyhanlılarla yöneteceğiz. Hep birlikte ortak bir gelecek için el ele ve omuz omuza yürüyeceğiz. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, hepimizin bu vatan topraklarında eşit haklara sahip olduğumuz bilinciyle hareket edip, Seyhan ve Adana’yı geleceğe taşıyacağız. Birbirimize olan sevgi ve saygımızı ne kadar ileri düzeye taşırsak, ilçemizi ve dolayısıyla kentimizi o derecede ileri taşımız olacağız. Bizim gönül belediyeciliğimiz, beraberliğimizi güçlendirecek ve tüm engelleri birlikte aşacağız. Böylelikle, Adana ve Seyhanımızı daha yaşanılabilir hale getirip, marka ilçe hüviyetine kavuşturacağız.’’

 

Fikret Yeni, Hemşehri Dernekleri Birliği yöneticilerini ziyaretinde ise sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.

 

Sivil toplum kuruluşlarının, bir kentin kalkınması ve sağlıklı gelişmesi açısından yol gösterici yapıda olduğunu dile getiren Fikret Yeni, ‘’Sivil toplum kuruluşlarımızın gelişmediği şehirler eksik kalmıştır. Ülkesi ve şehri için sorumluluk üstlenen insanların bir araya geldiği bu birliktelikler, kentlerin kalkınması için çok önemli. Bizler, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele çalışacağız ve her önerilerine açık olacağız’’ diye konuştu.

Başa dön tuşu