SANAT

FRANKENSTEİN 3.000 KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

27 Mart Dünya Tiyatrolar günü gerçekleşen oyundan sonra tüm Frankenstein ekibi seyirciyleri sahnede ''Yaşasın Tiyatro'' diyerek selamladı. Kerem Alışık ise '' Alkışlarla yaktık Tiyatro ışığımızı, alkışlarla uğurladık bütün ustalarımızı. Sevdamızın çabasında, seyircimizin mutluluğunda, dünya kadar alkışımız, alkışlayacak dünyamız olsun.. Dünya Tiyatrolar Günümüz Kutlu Olsun'' diye konuşarak duygularını belirtti.

 

 

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Mary Shelley'in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye'nin çevirisini yaptığı FRANKENSTEIN’ı Şakir Gürzumar yönetiminde sahnelenen oyun Ankaralı tiyatroseverlerle buluştu.

 

 

FRANKENSTEIN

 

200 yıllık efsane oyunda Cansel Elçin¸ DR. Vıctor Frankenstein, Deniz Uğur; Elizabeth Lavenza, Kerem Alışık, Yaratık rolünü canlandırırken, De Caley rolü ile usta oyuncu Yılmaz Gruda sahnede…

 

Anadolu Efes’in katkılarıyla, HDI Sigorta’nın desteğiyle, Virgin Radio Türkiye’nin radyo sponsorluğunda ve Hürriyet’in medya sponsorluğu ile sahnelenen oyun  her Cumartesi Zorlu PSM Drama Sahnesi sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Başa dön tuşu