GENEL

Fuar Adana’ya çok yakıştı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, dünyanın en ünlü giyim markalarına kumaş üreten, onlarca markaya sahip Adana’da gerçekleştirilen ‘Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’nın geleceğinden umutlu oldukları söyledi.

 

BU FUAR ULUSLARARASI NİTELİK KAZANMALI

Bu yıl ilk kez düzenlenen fuarda MÜSİAD üyelerinin yöneticisi olduğu 7 markanın standının yer aldığını belirten Başkan Kavak, “Türkiye tekstil sektöründe Adana’nın önemli yeri var. Bu şehir tekstil konfeksiyon sektöründe 500 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiriliyorken bize yakışan fuarımızı uluslararası hale taşımak olacak. Fuarın ilkine emek veren başta Valimiz Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası Başkanımız Zeki Kıvanç, ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, sektör temsilcileri ve TÜYAP Adana yöneticileri başta olmak üzere katılımcıdan ziyaretçiye herkese teşekkür ediyoruz. 2020 ilkbahar –yaz modasını da yerinde gördüğümüz fuarda MÜSİAD Üyelerinin firma stantlarını ziyaret etme imkânı da bulduk. Başarılı bir fuardı. Adana, tekstil ve hazır giyimde daha büyük uluslararası organizasyonlara imza atabilecek güçte bir şehir” diye konuştu.

 

MÜSİAD ÜYESİ ŞİRKETLERİN STANTLARI İLGİ GÖRDÜ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, iş dünyası STK yöneticilerinin açılış kurdelesini kestiği fuar 8 Şubat 2020 akşamı sona erdi. Fuarda MÜSİAD Üyelerinin şirketleri Kıvanç Tekstil, Bakırlar Tekstil, Ka-Gi Tekstil, Atlahan Giyim, Moonteks Tekstil, İmza Giyim ve Morven Giyim’in stantları protokol ve sektör temsilcilerinin yoğun ilgisini gördü.

Başa dön tuşu