SİYASET

GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN!

Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve Adana Milletvekili adayı Orhan Sümer’le birlikte ilk olarak ilçe merkezinde Pozantılı hemşehrilerine hitap eden Dr. Şevkin, “16 yıl iktidarda kalan bir partinin dinlenme zamanı gelmiştir. Geleceğinize sahip çıkın. 25 Haziran’da daha güzel bir Türkiye’ye uyanalım” dedi.

“PARLAMENTER-DEMOKRATİK SİSTEM GELECEK”
 

Buradaki toplantının ardından sırasıyla Alpu, Fındıklı, Kamışlı, Aşçıbekirli ve Dağdibi köylerinde vatandaşlarla buluşan Dr. Şevkin, “Atatürk’ün kurduğu ülkemiz, kuvvetler ayrılığı ilkesiyle, parlamenter, demokratik sistemle yönetilmek zorundadır. 24 Haziran’da sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yaparak yeniden parlamenter-demokratik sisteme döneceğiz. Çocuklarımızın geleceği için bunu yapmak zorundayız. Bir gecede bir insanın iki dudağı arasından çıkan sözlerle hayatınıza yön verilmesine, çocuklarınızın geleceğinin çalınmasına izin vermeyin” diye konuştu.
 

NİŞAN TÖRENİNE KATILDI
 

Pozantı’da ve Saimbeyli’de kiraz ürününün elde kaldığını, tarım ilacının, mazotun, tohumun fiyatının arttığını ancak üreticinin geçen yılın aynı fiyatından kiraz satamadığını dile getiren Dr. Şevkin, “Her şeyimiz ithal. Hani nerede milli ekonomi? İsrail’den hibrit tohum ithal edip sonra da ‘Ey İsrail’ demek ne kadar inandırıcı! Traktörünüzü, aracınızı 15 yıl geçmeden değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Şimdi 16 yıldır yanlışlarla ülkeyi yönetmeye çalışan iktidarı değiştirme zamanıdır” ifadelerini kullandı. Aşçıbekirli’de Fatma ve Veysel’in nişan törenine de katılan Dr. Şevkin, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Başa dön tuşu