ÇUKUROVA

GEZİCİ EKİP SORUYOR

Belediye Başkanı Soner Çetin’in göreve geldiğinin 3’ncü ayında faaliyete geçirdiği ekip, Çukurova ilçesine bağlı 27 mahalleye giderek sorunları dinliyor, sorunlar ilgili birimlere aktarılarak çözüme kavuşturuluyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sorunları ve talepleri iletme konusunda Çukurova halkı çok şanslı. Başkan Çukurova'yı Dinliyor ekibimiz, tüm mahallelerde yaşanan sorunları, önerileri dinliyor ve rapor halinde bana sunuyor. Sorunları anında çözüme kavuşturuyoruz. Biz herkesi, her kesimi, tüm Çukurova’yı dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor” dedi.

 

GEZİCİ EKİP SORUYOR BAŞKAN ÇETİN ÇÖZÜYOR

 

Çukurova Belediyesi bünyesindeki “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibi Çukurova’da çalmadık tek kapı bırakmıyor. Saha çalışmalarına son sürat devam eden ekip, Çukurova’yı karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not alan “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibi, talepleri ilgili müdürlüklere ileterek, sorunların çözülmesini sağlıyor. Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekibin gün sonunda çıkardığı talepler, rapor halinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e sunuluyor. Ekibin sunduğu raporlarda, vatandaşların Başkan Çetin’e “Hizmetlerinizden memnunuz, çalışmalarınız çok güzel’’ diyerek teşekkür ettiği görülüyor.

 

“ÇÖZMEDİĞİMİZ HİÇBİR SORUN KALMIYOR”

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorunları ve talepleri iletme konusunda Çukurovalıların çok şanslı olduğunu, ‘Başkan Çukurova’yı Dinliyor’ ekibinin çalmadık kapı bırakmadığını ifade ederek ilçe genelinde her türlü şikayet ve talebi anında öğrenebileceği “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” projesini çok önemsediğini söyledi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın içinde halkla birlikte yöneticilik yapan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışı. Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana ve ilgili birimlere sunuyor. Biz herkesi, her kesimi, tüm Çukurova’yı dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor. Çukurova’da 400 bine yakın vatandaşımız yaşıyor.

Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz. Çözmediğimiz hiçbir sorun kalmıyor” dedi. 

ÇATKAPI ZİYARETLER MUTLU EDİYOR
Gezici ekip ile çatkapı ziyaretlerde de bulunan Başkan Soner Çetin, mahallelerde çalışma yapan ekibe haber vermeden gittiği bölgede, kendi seçtiği konuta girerek, halkın evine misafir oluyor. Belediye Başkanı Soner Çetin’i karşısında gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Çatkapı ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Çetin, ekibe not ettirdiği sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor.

Başa dön tuşu