YAŞAM

Girişimci kadınları her yerde destekliyoruz

ÜRETEN KADIN GÜÇLÜDÜR

Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dirik’in sahibi olduğu Tarayda Antika&Kafe’nin açılış törenine katılan Adana İş Kadınları Derneği Başkanı Belgin Özçelik, burada yaptığı konuşmada “İŞKAD olarak bizler kızlarımızın, kadınlarımızın girişimci olmalarını istiyoruz. Çünkü  Üreten kadın güçlüdür. Kadın varsa Türkiye var. Güçlü kadın, güçlü Türkiye demektir. Kadının ekonomiye katkısı ne kadar çok olursa Türkiye o kadar güçlü olacaktır.” Dedi.

 

YENİ UFUKLAR FİLİZLENDİRME GAYRETİNDEYİZ

Amaçlarının iş dünyasında girişimci kadın sayısını çoğaltmak olduğunu ifade eden Başkan Özçelik, “Türk iş kadını ile Avrupa ve dünya iş kadınlarının entegrasyon sürecini hızlandırmak amacımızda var. Üyelerimizin yanı sıra tüm kadın girişimcilerin hedeflerini yükseltme, zihinlerde yeni ufuklar filizlendirme gayreti içerisindeyiz. Bugün burada değerli dostum olan Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dirik’in sahibi olduğu Tarayda Antika&Kafe’nin açılışını yapıyoruz. Kendisine hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun diyor, ülke ekonomisine katkı koyduğu için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

ESKİ ÜNLÜLERLE KURDELA KESİLDİ

Tarayda Antika&Kafe’nin açılış kurdelasını Ses Sanatçısı Ercan Turgut, Güzin&Baha ikilisi, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik ile Tarayda Antika&Kafe sahibi Aydan Dirik birlikte kesti.

Başa dön tuşu