ÜNİVERSİTE

GRAND PRİX Ödülüyle Türkiye Tarihine Geçti.

Birçok yarışmaya katılıp uluslararası başarı elde ederek ilk ödülünü 2017 yılında alan ÇÜ Devlet Konservatuvarı Ortaokul Klasik Müzik Korosu, şimdi de Öğretim Görevlisi İlgar Eyyubov şefliği ve Piyanoda Erol Emmioğlu eşliğinde katıldığı ‘15. Uluslararası Müzik Yarışmasında’ büyük ödülün sahibi olarak yeni bir başarıya imza attı.

 

Rektör Prof. Dr. Kibar Başarıda Emeği Geçenleri Kutladı.

Türkiye tarihinde ilk kez bir Klasik Müzik Korosunun uluslararası yarışmada Grand Prix’i kazanmasıyla bir kez daha dikkatleri üzerinde toplayan ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ziyaret etti.

Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğrul Ganioğlu, akademisyenler ve ödüllü öğrenciler tarafından karşılanan Prof. Dr. Kibar, öğrenci ve akademisyenleri tek tek tebrik etti.

Prof. Dr. Ganioğlu’dan yarışma ile ilgili bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Kibar, başarıda emeği geçen başta hocaları olmak üzere öğrencileri kutladı. Prof. Dr. Kibar, yarışmada büyük başarı kazanan öğrenciler ve konservatuvar ekibiyle anı fotoğrafı çektirdi.

 

Öğrenciler Bulgaristan'da Düzenlenecek Uluslararası Bir Yarışma İçin Davet Aldı.

Çukurova Üniversitesi’nin ödüllü öğrencilerinin Bulgaristan'da düzenlenmesi planlanan uluslararası bir yarışma için katılım daveti aldıkları ve çalışmalarına ara vermeden Öğretim Görevlisi İlgar Eyyubov şefliğinde devam edecekleri öğrenildi.

Başa dön tuşu