GENEL

Halil Aslan Dönemi Başladı

Adana Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kapan ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan kongre ile görevi yeni başkan Halil Aslan’a ve yönetimine devretti.

 

Dernek binasında gerçekleşen devir teslim törenine, eski yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı.

 

Adana Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçilen Başkan Halil Aslan eski başkan Mehmet Kapan’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Aslan, “Bu bir bayrak yarışıdır , şimdi başkanımız  bayrağı bize teslim etti. Bundan sonra görev bize düşüyor. Derneğimizin kalkınması ve Adana'da yaşayan hemşerilerimizin birbirleriyle daha sıkı bir araya gelip dayanışması için var gücümüzle çalışacağız. Adana'nın en fazla Şanlıurfa ilinden göç aldığını biliyoruz. Dernek olarak, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışma bilincini geliştirmek ve sosyal bağları daha da pekiştirmek için gayret edeceğiz. Şanlıurfa kültürünü tanıtmak, yaşatmak, korumak ve gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarabilmek için de çalışmalar yapacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Adana Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Halil Aslan, Başkan Yardımcısı Ali Göl, Başkan Yardımcı Abdullah Tumbul, Başkan Yardımcısı  Abdulkadir Sakar, Genel Sekreter  Müslüm Taşcı, Sayman  İsmail Dağ, Yönetim kurulu Üyeleri  Mahmut Aydın, Ayhan Şirin, Biral Serttaş, Mehmet Demircan,  Mehmet Orhan Göken, Denetim Kurulunda Yer Alan arkadaşlarımız Denetim kurulu Başkanı Fethi Çiçek, Başkan Yardımcısı Tamer Gündoğan, Üye Fevzi Yaşar.

Tanıtım Medya Sorumlusu Mustafa Özalp

Başa dön tuşu