GENEL

Halk Bankası esnafın en büyük destekçisidir

Halk Bankası Adana Ticari Şube Müdürü Mustafa Atlı, Halk Bankası Saydam Caddesi Şube Müdürü Mehmet Umar, Halk Bankası Bölge Pazarlama Bölümü Müdürü Erhan Kıvrakdal ve Halk Bankası Adana Ticari Şube Müdürlüğü Müşteri Yetkilisi Berrin Yabancıbüyüker, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (Adana ESOB) ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

Halk Bankası'nın esnaf ve sanatkarlara yönelik ürünleri ve sağlanan avantajlar ile şehir içi toplu taşıma hizmetinde kullanılan kent kart protokolünün de ele alındığı ziyarette genel bankacılık hizmetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, yaşanan ekonomik krizler, artan girdi maliyetleri, gün aşırı gelen zamlar nedeniyle zor günler geçiren esnaf ve sanatkarların aldığı kredilerle ayakta durmaya çalıştığını dile getirdi.

 

Başkan Sözütek, bu anlamda Halk Bankası'nın varlığıyla her zaman esnaf ve sanatkarın yanında yer aldığını ve verdiği desteklerle esnafa can simidi olduğunu ifade etti.

 

Başkan Sözütek'in ardından söz olan yönetim kurulu üyeleri de Halk Bankası'ndan beklentilerini ve  isteklerini sıraladı.

 

Başkan Sözütek ve yönetim kurulu üyelerinin taleplerini dinleyen Adana Ticari Şube Müdürü Mustafa Atlı, esnaf ve sanatkarların ekonominin can damarı olduğunu belirterek, Halk Bankası olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başa dön tuşu