ÇUKUROVA

HALKIN GÖNÜLLÜ ELÇİLİĞİNİ YAPIYORUZ

Halkın gönüllü elçiliğini yaptıklarını ve halkın içinde halkla birlikte belediyeyi yönettiklerini ifade eden Başkan Çetin, Halk Günü’ne gelen vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Geçtiğimiz haftanın faaliyet raporunu sunan ve yakın dönemde yapılacak proje ve hizmetlerle ilgili halkı bilgilendiren Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştireceklerini söyledi. 

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR YAĞMURU 
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin klasiği olan Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu. Her Cuma Saat 14.00’te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte halkın karşısına çıkan Başkan Çetin, vatandaşların sorunlarını dinledi, gelen talep öneri ve şikayetleri değerlendirilmek üzere ilgili birim müdürlerine not aldırdı. Halk Günü’nde Başkan Çetin’in, gelen talep ve önerileri anında yerine getirdiği için çok sayıda teşekkür aldığı dikkatlerden kaçmadı. Down Sendromlu çocukların yılbaşı etkinliğine sağladığı katkı için ellerinde Başkan Soner Çetin’i öven pankartlarla Halk Günü’ne gelen down sendromlu çocuklar, velileri ve öğretmenleri ile birlikte Çetin’e teşekkür ederek çiçek verdi.

“HALKIN GÖNÜLLÜ ELÇİLİĞİNİ YAPIYORUZ”
Her hafta cuma günleri yaptığı Halk Günleri dışında haftada iki veya üç gün mahallelerde sabah 06.00 halk buluşmaları düzenleyen Başkan Soner Çetin, halkın gönüllü elçiliğini yaptıklarını söyledi. Çukurova ilçesinde önemli sorunların kalmadığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çetin, “Ancak biz sadece Çukurova’nın sorunlarını dinlemiyoruz. Bize gelen sorunların bir kısmı bizim sorumluluğumuz dışında kalan konular. Ancak biz bunlara da aracılık ediyor halkı mağdur etmiyoruz. Çünkü biz halkın gönüllü elçiliğini yapıyoruz” dedi. Halkın içinde halkla birlikte belediyeyi yönettiklerini, aktif yurttaşlığı ve katılımı önemsediklerini vurgulayan Çetin, “Halk sadece yönetilmeyecek, yönetecek de. Aktif yurttaşlık ve katılımcılık halkçı belediyeciliğin gereğidir. 3 ayda bir yaptığımız Danışma Kurulu,ayda bir bir araya geldiğimiz Muhtarlar Toplantısı, çatkapı ziyaretler ve esnaf buluşmalarımız bu anlayışımızın bir sonucudur. Halk, bize nasıl yönetilmek istediğini ve doğru bildiğini söyleyecek, görüşlerini aktaracak. Yani halk yönetime aktif katılacak. Bizim dosta ve düşmana gösterdiğimiz halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışımız budur” diye konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZLA TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ YAPACAĞIZ”
Halk gününe gelen vatandaşlara yakın dönemde yapılacak proje ve hizmetlerle ilgili bilgi veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mesai kavramı olmadan çalıştıklarını ve görev süresi bitmeden söz verdiği bütün vaatleri gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Çetin, “Çok yakın zamanda Bülent Ecevit Sanat Parkı’nın, Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nün, Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı’nın, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerinin, Emekli Dinlenme Evlerinin, Semt Kreşlerinin toplu açılış törenini yapacağız. Size söz vermiş olduğum Atatürk Öğrenci Yurdu’nun, Adana’ya yapacağımız en büyük yatırım olacak Atatürk Kongre Merkezi’nin, 100. Yılda Modern Pazarın ve Çanakkale Şehitleri Parkı’nın temelini atacağız. Bu çok kapsamlı açılış ve temel atma törenini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu