SİYASET

Halkımızın ilgi ve teveccühü bize enerji veriyor

Başkan Şerif Güler, yaklaşan yerel seçimler sebebiyle yoğun geçen programlarına rağmen esnaf ziyaretlerine de ağırlık veriyor. Sırasıyla her gün bir ilçede esnaf ziyareti yaparak Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için oy isteyen Başkan Güler, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinin ardından Seyhan ilçesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Güler, beraberindeki önceki dönem il başkan yardımcıları Ramazan Çırak ve Hasan Dönmez ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Mücahitler Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, istek ve talepleri dinleyip sohbet etti.

Başkan Güler ile beraberindeki Ramazan Çırak ve Hasan Dönmez vatandaşlardan Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için oy istedi.

 

Başkan Güler, "Ziyaretlerimizde esnafımızın ve halkımızın yakın ilgisi ile karşılaşıyoruz. Biz sadece seçimlerde değil her zaman her fırsatta halkımızın talep ve isteklerini dinliyoruz.

Esnafımızın gösterdiği yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor. Halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

 

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Başkan Güler ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başa dön tuşu