SEYHAN

HALKTAN KOPMAK MÜMKÜN DEĞİL

Göreve geldiği günden bu yana makam odasında değil sokakta vatandaşlarla birlikte olup, sorunları dinleyen bu nedenle ‘Halkın Başkanı’ diye anılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Fevzipaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Adnan Küçük ve CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, esnafa hayırlı işler diledi. Bir süre mahalle kahvesine giren Başkan Karalar burada mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı.  

 

HALK KARALAR’DAN MEMNUN

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahallerini ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ‘Halkçı Başkan’ yakıştırmasının son derece yerinde olduğunu söyledi. Daha önce belediye başkanlarının mahallerine nadirde olsa gelme tenezzülünde bulunmadığını belirten mahalle sakinleri Başkan Zeydan Karalar’ı her hafta yanlarında, aralarında olduğunu görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

HALKTAN GELDİK KOPMAMIZ MÜMKÜN OLAMAZ

Kendisinin de halkın içerisinden gelen bir insan olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu nedenle halktan kopmasının söz konusu dahi olamayacağını söyledi. Başkan Karalar, “Biz Adanalıyız! Adana’nın çocuğu, Adana’nın evladıyız. Bu kentin sokaklarında oynadık, bu kendin okullarında okuduk kısacası bu halkın insanıyız. Şimdi ise Allah bize bu kente hizmet etme fırsatı doğurdu. Bu nedenle bizim halktan kopmamız söz konusu dahi olamaz” ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu