SANAT

HALUK LEVENT COŞKUSU BOSTANCI’YA SIĞMADI

Yıllardır kendisine sahnede eşlik eden ekibiyle görkemli konserinin açılışını ‘Uçak Yaparım’la başlattıktan sonra,  ‘Ankara’ ile devam eden Haluk Levent, eline aldığı gitarı ile şarkıya eşlik etti. Sadece gitarıyla söylemeye başladığı ‘Bazı Günler (Şehit)’ şarkısının bir bölümünde çıplak sesle devam ederek, geçtiğimiz günlerde yaşanan acı olaylara karşı duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra türkülerde söyleyen Haluk Levent seyircilerin arasına girerek onlarla sohbet etti. ‘Bugün selfi çekmek, sarılmak yok. Yanınızda dolaşacağım. Korona virüsüne karşı tedbirli olmalıyız. Hatta bu bir şarkıya uyarladık’ diyerek yıllar önce Cem Karaca’nın sesinden ilk duyduğumuz ‘Rap Rap’i yeniden yorumladı.

 

Bostancı konserinin en unutulmaz anlarından biride Elfida şarkısını yazdığı küçük kızın anne ve babasının konseri izlemesi oldu. Annesini sahneye davet eden Haluk Levent, ailenin ağzından şarkının gerçek hikayesi anlatılırken, bütün seyircilerle beraber gözleri doldu.

 

26 yıllık müzik hayatının, 10 yeni şarkının yer aldığı 15. albümü ‘Tam Bana Göre’yi Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayınlayan Haluk Levent, Avrupa’da ve Türkiye’nin birçok yerinde konserlere ara vermeden devam etti.

 

Kendi müzikal geçmişinde kullandığı her türden, kendini dinleyenlerin beğeni yelpazesindeki her renkten parçalar bulunan bu albüm için söylemeyi çok sevdiği şarkıları seçen Haluk Levent, bu albümü bundan sonraki çalışmalarında açılacağı yeni ufukların habercisi olarak görüyor.

 

Başa dön tuşu