SİYASET

HEDEFİMİZ HER ZAMAN EN İYİSİ OLMAK

Dağlı, “Parti olarak birinci olmak bizi tatmin etmiyor. Yerel seçimlerle ilgili çalışmalara başlayıp, yakaladığımız bu ivmeyi yerel seçimlere de yansıtıp, zafere ulaşarak başta Büyükşehir olmak üzere 15 ilçe belediyesini de almak istiyoruz” dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, parti olarak birinci olmanın kendilerini tatmin etmediğini, hedeflerinin de her zaman ‘en iyisi’ olmak olduğunu dile getirdi. Yerel seçim çalışmalarını da başlattıklarını kaydeden Dağlı, 24 Haziran’da yakaladıkları ivmeyi yerel seçimlere de yansıtıp, seçimde Büyükşehir başta olmak üzere 15 ilçeyi almak istediklerini söyledi.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da yer aldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci ve Şükrü Erdinç’in de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Dağlı, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN EN İYİSİ OLMAK

Çok uyumlu ve verimli bir seçim dönemini geride bıraktıklarının altını çizen Dağlı, hedeflerinin de her zaman en iyisi olmak olduğunu vurguladı. Dağlı, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adana olarak en büyük desteği verdik. Türkiye genelinde AK Parti’nin oylarında yüzde 7’lik bir düşüş var. Adana’da bu oran yüzde 2.5 seviyesinde. Türkiye geneliyle kıyasladığımızda Adana olarak kötü gözükmüyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE 15 İLÇEYİ ALACAĞIZ

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, konuşmasının devamında da; “Ama hedefimiz her zaman en iyisi olmak. Parti olarak birinci olmak bizi tatmin etmiyor. Yerel seçimlerle ilgili hemen sahada çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah yakaladığımız bu ivmeyi yerel seçimlerde de sandığa yansıtacağız. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçede belediye başkanlıklarını kazanacağız. Buna yürekten inanıyorum” ifadesi kullandı.

 

Başa dön tuşu