ÇUKUROVA

Her okula bir köpek

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her okula bir köpek” kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden Ayyıldız Anaokulu ve Ramazanoğlu Ortaokulu öğrencileriyle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, “Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için barınağımızı ziyaret eden okulların yönetimlerine teşekkür ediyorum. Biz de ‘Her okula bir köpek’ kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyayı hayvan severlerle birlikte yürüteceğiz. Kampanya ile her okul bir köpek sahibi olacak. Böylece çocuklarımız küçük yaşta hayvan sevgisi ile tanışacak hem de okulların köpekleri sahiplenmesiyle daha fazla sokak hayvanının barınağımızda rehabilite olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Hayvan severlerde bu kampanyaya destek vermek için okullarını ziyaret edeceklerini, okulların köpek sahiplenmesi için bilgilendirme çalışması yapacaklarını ifade etti.

ÇOCUKLARIN HAYVAN SEVGİSİ

Barınağı okul müdürü Özlem Eltut ve öğretmen Filiz Öztaş nezaretinde ziyaret eden Ayyıldız Anaokulu öğrencileri Başkan Soner Çetin’le birlikte köpekleri beslemenin keyfini yaşadı. Hayvanları kendi elleriyle besleyen ve onlarla oynayan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

Ayyıldız Anaokulu Müdürü Özlem Eltut, e twinning projesi kapsamında barınağa ziyarette bulunduklarını belirterek, hayvan sevgisinin çocuk gelişimi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Özlem Eltut, verdiği destekten dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

Başa dön tuşu