ÇUKUROVA

HOBİM KİTABA DÖNÜŞTÜ

Herkesin kafasına takılan soruların bilimsel yanıtlarını 'Aklımda Deli Sorular' adlı kitapta bir araya getiren Tuba Köseoğlu Okçu 6 Mart Salı günü saat 15.00’te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek imza gününde kitabını imzalayacak. 

 

TUBA KÖSEOĞLU OKÇU ÇUKUROVA’DA

Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu herkesin kafasına takılan soruların bilimsel yanıtlarını bir araya getirdiği 'Aklımda Deli Sorular' adlı kitabıyla Adanalılarla buluşacak. Okçu, 6 Mart Salı günü saat 15.00’te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde okurlarıyla buluşacak. Hürriyet Kitap tarafından yayımlanan ve yaşamın içinde sıkça duyulan 533 sorunun yanıtını kitaplaştıran Okçu, Adanalı okurları ile bir araya gelecek.

 

“HOBİM KİTABA DÖNÜŞTÜ”

Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu'nun kişisel Facebook hesabından yayınlamaya başladığı 'Günün bilgisi' uğraşısı sonucu ortaya çıkan kitap, bilgi verirken gülümseten bir genel kültür kitabı olmasıyla okuyucunun ilgisini çekiyor. Hürriyet Kitap tarafından yayımlanan kitabını değerlendiren Okçu, "Günün bilgisi başlığıyla her gün Facebook hesabımdan yeni bilgi paylaşmaya başladım. Okuduğum kitaplardan, seyahatlerde öğrendiğim bilgilerden paylaşmaya başladım. Bu çok ilgi gördü. Belli zaman sonra sipariş sorular gelmeye başladı. Hafta boyunca hazırladığım içerikleri her sabah ilk iş Facebook'ta yayınlayarak devam ettim. 2017'de Hürriyet Kitap'tan kitap yapmam yönünde bir öneri gelince hobim bir kitaba dönüştü" dedi.

 

“GÜZEL BİR BAŞUCU KİTABI"

Kitabı okuduğunu ifade eden ve tüm Çukurovalıları imza gününe davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Araştırıp bilgi edinmeyi seven okurlar için son derece verimli bir kitap. Kitabı okudukça değişik bilgileri karşınızda buluyorsunuz. Çok güzel bir başucu kitabı olmasının yanı sıra bu kitapta birçok bilgi de ölümsüzleşmiş. Tüm Çukurovalıları imza gününe bekliyoruz” diye konuştu. 

Başa dön tuşu