SPOR

İlk Yarıyı İstediğimiz Yerde Tamamladık

Kırmızı-Siyahlılar 13 maçlık ilk yarıyı 7 galibiyet ve 6 beraberlik ile namağlup 27 puan ile liderin 3 puan gerisinde tamamladı.

 

Lige Teknik Direktör Tekin İncebaldır ile başlayan Kiremithanespor’da sonradan göreve gelen tecrübeli Teknik Direktör Burhan Sürer, bilgi-birikim ve oyuna yerinde müdahaleleri ile takımının arzu edilen sonuçları almasını sağladı.

 

Ligin ilk yarısında kırmızı kartlar ile sakatlıklarla boğuşmalarına rağmen iyi sonuçlar aldıklarını anlatan Sürer, şöyle konuştu: '' Yabancı oyuncumuz Musa’dan istediğimiz verimi alamadık. Grubumuzda yabancı oyuncuları ile güçlü takımlar vardı. Buna rağmen ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik. Rakiplerine göre oynayan değil, kendi futbolunu yansıtmaya çalışan takım olduk. Ligin çetin cevizi olduk. Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamladık. Şimdi önce tesislerimizde sonra da Adana dışında kampa girerek, ligin ikinci yarısına iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Kadromuza eksik bölgelerimiz için 1-2 oyuncu takviyesi yapabiliriz. Adana’da ve deplasmanda oynadığımız maçlarda bizi destekleyemeye gelen sporseverlere çok teşekkür ederiz.”  

Başa dön tuşu