GENEL

İLKOKUL ÖĞRETMENİNİ DUYGULANDIRAN RUHSAT TÖRENİ

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleştirilen törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana Cumhuriyet Savcısı Celal Hakan Kan, Yönetim Kurulu Üyeleri, genç hukukçuların aileleri, avukatlar ve sevenleri katıldılar.

Genç hukukçulara cübbelerini ve Av. Veli Küçük, Av. Abbas Bilgili, Av. Kağan Kaman, Av. Şule Topaloğlu ve Adana Cumhuriyet Savcısı Celal Hakan Kan giydirdi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük yaptığı konuşmada “Ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarımın başta ailesi olmak üzere kendisine emek ve destek veren başarılı ve örnek alınan kıymetli büro avukatlarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

DUYGULANDIRAN TÖREN

Staj dönemini başarıyla tamamlayan Cihan Topbaş, yemin etti, cübbe giydi ve mesleğin anahtarı olan ruhsatnameyi aldı. Ardından törende kendisini yalnız bırakmaya İlkokul Öğretmeni Mukadder Sarıgül’e teşekkür ederek, elini öptü.

Çiçeği burnunda genç hukukçu Topbaş, “Beni bu günlere hazırlayan, Atatürk'ü sevdiren, kişiliğime ailemden sonra yön veren, dik durmayı öğreten, ilkokul öğretmenimi, benim için önemli olan bir günde burada görmek beni  çok onurlandırdı ve mutlu etti. Kürsüden öğretmenimin doğum gününü kutlarken ilkokul günlerim, bizlere gösterdiği ilgi alakası, anne sıcaklığı gözümde canlandı. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Mukadder öğretmen gibi bir insanın öğrencisi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. “ dedi.

Öğrencisini bu mutlu gönünde yalnız bırakmayarak tebrik eden ve başarı dileyen Mukadder Sarıgül de. “  Okula ilk başladığı günden bugüne değin, çok azimli ve gayretliydin. Yolun, bahtın ve gönlün açık olsun. Seninle bir kez daha gurur duydum” dedi.

Başa dön tuşu