BÜYÜKŞEHİR

İmamoğlu ve Kozan’ı kuyu suyundan kurtarıyoruz

Adana’nın İmamoğlu İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı  Hüseyin Sözlü, Yedigöze Barajı İçme Suyu Projesi’ni uygulamaya koyduklarını  müjdeleyip, İmamoğlu, Kozan, Ceyhan ve Yumurtalık’ı kaynak suyu kalitesinde temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturacaklarını müjdeledi.  4 ilçede 137 mahalleyi kapsayan,  toplam 1 milyar liralık yatırımın çok kısa bir zaman sonra temelini atacaklarını vurgulayan Sözlü, “Öncelikle İmamoğlu ve Kozan halkını kuyu suyu içmekten kurtarıyoruz. Toroslardan süzülüp, Yedigöze Barajı’nda gelen suyu arıtarak, 2019’un sonunda İmamoğlu ve Kozan’daki çeşmelerden akıtacağız” dedi.

 

İMAMOĞLU’NDA CUMHUR İTTİFAKI FIRTINASI ESTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Gazi Adamhasan ile birlikte düzenlediği mitingde binlerce hemşehrisinin coşkulu desteğini aldı. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci,  Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı’nın katıldığı mitingde İmamoğlu sakinlerine hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, Yedigöze Barajı İçme Suyu Projesi’ni uygulamaya koyduklarını duyurdu.

 

54 YILDIR YAPILAMAYANLARI 5 YILDA YAPTIK”

İmamoğlu’nun 54 yıllık belediyecilik tarihinde yapılmayan yatırımları 5 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirdiklerini,  ihtiyaç duyulan kanalizasyon, yağmur suyu hattını döşediklerini,  150 kilometre yol yaptıklarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Yedigöze Barajı İçme Suyu Projesi ile İmamoğlu ve Kozan’ı kuyu suyu içmekten kurtaracaklarını ifade etti. İmamoğlu, Kozan, Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerini kapsayan projenin toplam yatırım maliyetinin 1 milyar liraya ulaşacağını kaydeden Başkan Sözlü, 4 ilçede toplam 137 mahallenin içme suyu sorununa köklü çözüm getireceklerini vurguladı.

 

İÇME SUYUNDA ÖNCELİĞİMİZ İMAMOĞLU VE KOZAN OLACAK”

Başkan Hüseyin Sözlü, “Öncelikle İmamoğlu ve Kozan halkını kuyu suyu içmekten kurtarıyoruz. Arıtma tesisinin yanı sıra İmamoğlu’nda 104 kilometre, Kozan’da 113 kilometre içme suyu şebekesi tesis edeceğiz. Ceyhan ve Yumurtalık’ı da dahil ettiğimizde toplam 600 kilometre uzunluğunda içme suyu hattı döşeyeceğiz. Yedigöze Barajı Arıtma Tesisleri’ni kurup, vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı içme suyunu ulaştıracağız” dedi.

 

Başkan Sözlü, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu şebekesini tesis ederken, inşaat süresince yaşanan sıkıntıların muhalif partilerce istismar edildiğini, ancak İmamoğlu halkının refahı için bu yatırımları yaptıklarını kaydeden Başkan Sözlü, karalama kampanyalarıyla hizmetin önüne kesemeyeceklerini söyledi. Başkan Sözlü, yeni dönemde içme suyu yatırımlarının yanı sıra ilgili bakanlıkların desteğini alarak İmamoğlu Belediyesi ile birlikte depreme dayanıklı, sosyal donatıları olan konut projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

Başa dön tuşu