SEYHAN

İMAMOĞLU ZEYDAN İLE COŞTU

ADANA / Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, geç saatlerde gittiği İmamoğlu’nda halkın sevgi seliyle karşılandı. Mahalle toplantısı gece mitingine dönüştü ilçe ‘Adana gibi başkan Zeydan’ sloganları ile inledi.

 

İlçelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Zeydan Karalar, İmamoğlu’nda yine hafızalardan kazınmayacak bir manzarayla karşılaştı. İlçeye girişinde CHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse ve binlerce partililer tarafından karşılanan Zeydan Karalar’a Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Burhanettin Bulut da eşlik etti. Büyük sevgi gösterileri arasında toplantının gerçekleştirileceği alana gelen Başkan Zeydan Karalar alanı dolduran binleri görünce, “Adana bizim başkan olmamıza karar vermiş” dedi.

 

BU NE GÜZEL BİR SEVGİ

Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada halka hitaben bir konuşma yapan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar şunları söyledi:

“İmamoğlu ne güzel, bu ne güzel bir sevgi. Siz bu coşkunuzla 31 Mart’ın sonucunu şimdiden ilan ediyorsunuz. Büyükşehir’de Zeydan, İmamoğlu’nda Kasım diyorsunuz. Biz başkan olduğumuzda İmamoğlu’nun sorunlarını tek tek çözeceğiz.”

 

İMAMOĞLU İLE GURUR DUYUYORUM

Gördüğü manzaranın kendisini duygulandırdığını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Biz İmamoğlu’nu boşuna sevmemişiz. Sizlerin bu sevgisine layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Bu soğuk havada gece saatinde burayı dolduranlar bize martın sonunda baharın geleceğini müjdeliyor. Kasım Karaköse kardeşim İmamoğlu, bende Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız. Bilinki bu sevgiyi asla unutmayacağız” dedi.

 

GÖNÜLLERDEN İNDİREMEZLER

Afişlerinin kent merkezinde ve ilçelerde rakipleri tarafından indirilmesi konusuna da değinen Başkan Karalar, vatandaşlara çağrıda bulundu. Afişlerinin caddelerden ve sokaklardan indirilmesinin doğru olmadığını bunun kaybetme psikolojisiyle yapıldığını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Bizi gönüllerden kimse indiremeyecek. Sizlere sesleniyorum, afişleri indirenlere asla müdahale etmeyin. Çünkü biz gerginliği değil kardeşliği dostluğu savunuyoruz. Bizim için bir tek kardeşimizin burnunun bile kanamaması seçimler kadar önemlidir” diye konuştu.

 

İMAMOĞLU’NUN ÇOCUĞU KASIM

Millet İttifakı’nın CHP’li İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse’de halka hitap etti. Konuşması sık sık ‘İmamoğlu’nun çocuğu Kasım” sloganlarıyla kesilen Karaköse, 31 Mart’ta sandıktan zaferle ayrılacaklarını söyledi.

Milletvekilleri Orhan Sümer ile Burhanettin Bulut da gördükleri manzaranın zafere giden yolun göstergesi olduğunu belirtti. Milletvekilleri, “Sosyal belediyecilikle, halkının yanında olan başkanlarla tanışmak isteyen halkımız adaylarımızın yanında yer alıyor ve bu bir çığ gibi büyüyor. Büyükşehir’de Zeydan Karalar ilçelerde de diğer adaylarımızla Adana’yı kalkındırmaya güzelleştirmeye geliyoruz” dediler.

Başa dön tuşu