SİYASET

İŞKUR’dan Milletvekili Tümer aracılığıyla çağrı

Çalışmaları kapsamında İŞKUR Adana İl Müdürü Ahmet Altunbaş’a nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, iş, aş ve ekmeğe muhtaç işsizlerin müracaat ettikleri kapılarda siyasi görüşleriyle değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti.

FABRİKALAR KAPANDI, İŞSİZ ARTTI!
Özellikle İŞKUR’un vatandaşın hakkını, hukukunu gözeterek hareket etmesinin önemine işaret eden Tümer, “İşsizliğin yoğun yaşandığı kentimizde oluşan veya oluşabilecek yeni iş olanaklarında işsiz vatandaşlarımızın başvurdukları yerlerde objektif kriterler ışığında değerlendirilmesi gerekiyor. Çocuklarına bir lokma ekmek götürmenin derdindeki işsizlerimizin siyasi emellere alet edilmesi, ekmekleriyle oynanması, insanlığa yakışmaz” diye konuştu.
Adana’da fabrikaların kapanmasıyla işsiz sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Tümer, “Keşke sanayi ve tarım sektörümüzü doğru yönlendirseydik de işsizimiz de artmasaydı. Maalesef son yıllarda işsizlikten en fazla nasibini alan il Adana oldu. Bu nedenle İŞKUR’un çocuklarına ekmek götürme derdindeki vatandaşlarımıza karşı sağduyulu ve duyarlı davranacağını düşünüyorum” dedi.

 

İŞKUR’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve çalışmalarını en az hatayla sürdürme gayretinde olduklarını ifade eden İŞKUR İl Müdürü Altunbaş ise “Vicdanımızın sesini dinleyerek en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
İŞKUR’un mesleki ve girişimcilik kurslarıyla işsiz sayısını azalttığını belirten Altunbaş, Milletvekili Tümer’in ziyareti aracılığıyla özellikle fabrikalarda çalışmak isteyen ve iş beğenmezlik yapmayan ilkokul, ortaokul ve lise mezunu işsizlerin kendilerine müracaat ettikleri takdirde büyük oranda iş başı yaptırabilecekleri çağrısında bulundu.

Başa dön tuşu