SAĞLIK

İyilik kervanımız büyüyor

Saygılı, Çetinkaya’nın merkez mağazasında düzenlenen ve yöneticilerinden çalışanlarına kadar sağlık durumu el veren herkesin geleneksel kan bağışı sırasında kan vermenin önemine dikkati çekti.

 

Çetinkaya ailesinin örnek bir insanlık görevini her yıl düzenli olarak yerine getirdiğini anlatan Başkan Ramazan Saygılı, “Çetinkaya ailesi 2019 yılını da kan bağışı yaparak açtılar. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere düzenli kan bağışında bulunan Çetinkaya ailesi ve çalışanlarını kutluyor, tüm kurumlara örnek teşkil etmesini diliyorum” 

 

Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya, Veli Kasap ve Dr. Tunçhan Demir’in de hazır bulunduğu toplu kan bağışı töreninde kısa bir konuşma yapan İhsan Çetinkaya da  Kızılayın hem Adana da hem dünyada mazluma, mağdura ihtiyaç sahiplerine verdiği desteklerin takdire şayan olduğunu ifade etti. İhsan Çetinkaya, Çetinkaya ailesi olarak geleneksel kan bağışının bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. İhsan Çetinkaya, “Çalışanlarımızla birlikte Kızılay’ın iyilik kervanına bir nebze de olsa destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

Başa dön tuşu