YAŞAM

Kamu-Üniversite ve Sanayi İşbirliği Planlama Geliştirme Kurul Üyelerinden Vali Demirtaş’a Ziyaret

Kentlerin, bölgelerin ve ülkelerin bilim ışığı doğrultusunda gelişip kalkınmaları noktasında kamu kurum ve kuruluşları, sanayi ve üniversiteler arasındaki diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesinin büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Vali Demirtaş ise, bu amaç ve hedefte çaba gösteren kurul üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kamu-Üniversite ve Sanayi İşbirliği Planlama Geliştirme Kurulu başkan ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, kamu ve sanayi kuruluşları ile üniversiteler arasındaki diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesinde üzerlerine düşen hür türlü görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirme kararlılığında olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyarette Vali Yardımcısı Azmi Yeşil’in yanı sıra Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Selahattin Serin, Adana Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Doç. Dr. Mustafa Güneş, KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen, Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Alim Koçer ve Çukurova Kalkınma Ajansı’nı temsilen Murat Torun da hazır bulundu.

Başa dön tuşu