SPOR

Kanalgücü Spor’a Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nden Tam Destek

Türkmenbaşı bulvarının ilk özel hastanesi olma özelliğine sahip Türkmenbaşı Tıp Merkezi 15 polikliniği ve 7-24 acil servisiyle bölgeye sağlık alanında büyük hizmet sunuyor. Bunun yanında sosyal etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Türkmenbaşı Tıp Merkezi yönetimi, kent değerlerinden olan amatör spor kulüplerini de yalnız bırakmadı. Türkmenbaşı Tıp Merkezi Kanalgücü Spor Kulübü’ne destek oldu. 

 

Türkmenbaşı Tıp Merkezi Kanalgücü Spor Kulübü’ne Sponsor Oldu.

Adana 2. Amatör kümede mücadele eden Kanalgücü Spor takımı kendilerine sponsor olan Türkmenbaşı Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek teşekkür etti. Kanalgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Türkmenbaşı Tıp Merkezine gelerek desteklerinden dolayı personel ve yönetimi kutladı. 

 

Dr. Hasan Boğa’ya Teşekkür Plaketi Takdim Etti.

Kanalgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yalkın, amatör spora destek veren Adanalı kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.  Kent değerlerini yaşatmak ve sahip çıkmak adına gençleri futbola yönlendirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Yalkın, Adana amatör sporuna destek veren ve her daim yanlarında olan Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Boğa’yı ayrıca kutladığını söyledi.

 

Dr. Boğa; “Adana İçin Elimizi Taşın Altına Koyacağız.

Dr. Hasan Boğa ise Adana’ya hizmet noktasında gerek sağlık alanında gerekse diğer tüm alanlarda ellerini taşın altına koyarak Adana’yı en iyi yerlere taşımayı hedeflediklerini söyledi. Adana’nın sağlık, spor, siyaset ve sanat yaşamıyla Türkiye’de önemli bir şehir olduğunu hatırlatan Dr. Boğa, amatör spor kulüplerinin kent sporu için önemli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini söyledi.

 

Ziyaret spor kulübü üyeleri ve çalışanların anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Başa dön tuşu