GENEL

Kent Konseyinden Vali Mahmut Demirtaş’a ziyaret

Adana Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer, Genel Sekreteri Hasan Emir Kavi, Yürütme Kurulu Üyeleri A.Alper Tansel, İlker Şimşek, Yakup Kutluca ve Melahat Ongun’un katılımıyla  Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Adana Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer; Adana Kent Konseyi 20 Eylül 2019’da yapılan Adana Kent Konseyi 6.dönem olağan genel kurulunda göreve başladıklarını dile getirdi. Biçer, 20 asıl 20 yedek Yürütme Kurulu yanında Başkan, Genel Sekreter ve Kurulu Meclis başkanları birlikte 47 kişilik bir ekip ile tüm Adana’yı temsil eden bir yapı olduklarını belirtti.  Biçer ,Kent Konseylerinin siyaset üstü bir yapı olduğunu ve tek amaçlarının ADANA için güzel işler yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Ayrıca “KEBAP VE ŞALGAM FESTİVALİ”’ne de değinen Konsey Başkanı Biçer, şu an için Adana’ya mal olmuş ve farklı şehirlerden gelen misafirleri güvenli bir şekilde etkinliğin geleneğine ve anlamına uygun bir misafirperverlik gösterilmesi konusunda Valiliğin üzerine düşen görevi yapacağına inandıklarını söyledi. 

 

Adana Valisi Mahmut  Demirtaş “Adana Kent Konseyi’nin yeni dönemde kurulmuş ve kurulacak olan Çalışma Gruplarında Adana Valiliğinin de uzmanlar düzeyinde katılım sağlanacağını ve özellikle Sürdürülebilir Yerel Kalkınma çalışmalarında iş birliği içerisinde olacağız." Dedi. 

 

 

Başa dön tuşu