YAŞAM

Kız Çocuklarına Optimum’da Çok Özel Kutlama

Birleşmiş Milletler tarafından 2012’de alınan bir kararla, kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldığı eşitsizlik konusundaki farkındalığın arttırılması amacıyla kutlanan “Dünya Kız Çocukları Günü” kapsamında Optimum, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

 

Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün iş birliğinde gerçekleşen ilk etkinlikte, devletin korumasında olan kız çocukları ile "Sosyal Uyum ve Okul Destek Projesi" kapsamındaki kız çocuklarından oluşan 60 kız çocuğu Optimum’un konuğu oldu.

 

Sorumlu  görevlilerin nezaretinde Optimum’a gelen kız çocukları AVM’yi bir baştan diğer başa gezdikten sonra Avşar Sineması’nda film izlediler. Ev konforunu aratmayan koltuklarda keyifle filmlerini izledikten sonra hep birlikte yemek yiyen kız çocuklarına Prenses kostümlü karakter tarafından karanfiller armağan edildi. 

 

Kostümlü karakter, daha sonra Optimum’un tüm katlarını ve teraslarını gezerek kız çocuklarına karanfil sunup, “Dünya Kız Çocukları Günü”nü kutladı.

Başa dön tuşu