ÜNİVERSİTE

KOÇSPORFEST 2018 Lig Maçları Fikstürleri Belli Oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen  Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları 2018’e Çukurova Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin en büyük gençlik ve spor festivali olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'na ikinci kez ev sahipliği yapacak Çukurova Üniversitesi’nde süper lig maçlarının fikstürleri çekildi.

 

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen fikstür çekimine Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Temsilcisi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ile üniversite temsilcileri katıldı.

 

Organizasyonun Altyapısı Sorunsuz Hazırlandı.

Açılış konuşmasını ÇÜ Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz yaptı. Prof. Dr. Yavuz, Çukurova Üniversitesi’nin daha öncede ev sahipliği yaptığını belirterek paydaşlardan biri olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Pamukkale Üniversitesi’nden bayrağı devraldıklarını belirten Prof. Dr. Yavuz organizasyonu alt yapısını paydaşlarla hazırladıklarını söyledi.

 

“Bir Sonraki Organizasyonun Ev Sahipliğine İçin 19 Mayıs Ve Fırat Üniversiteleri Aday.”

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ise ev sahipliğinden dolayı Çukurova Üniversitesi Yönetimine teşekkür ederek, iyi bir koordinasyonla müsabakaların tamamlanacağını söyledi. Bir sonraki organizasyonun yapılacağı il için iki üniversitenin başvurusu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Tamer, Fırat Üniversitesi ve 19 Mayıs Üniversitesi’nin aday olduğunu söyledi.

 

“Sportmen Bir Ortamda Müsabakalar Tamamlansın.”

ÇÜ BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, 5 yıl sonra yeniden ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek sportmen bir ortamda müsabakaların son bulmasını temenni ettiğini söyledi. Daha sonra Basketbol hentbol, voleybol ve futbol branşlarında kura çekimleri yapıldı.

Başa dön tuşu