GENEL

Koronavirüs günlerinde ÇGC vefası

Toplumun doğru bilgiye en çok ihtiyaç duyduğu koronavirüs sürecinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilerin yanında olmaya devam ediyor. Kurumların desteğiyle medya kuruluşlarında ofis dezenfektesi, maske dağıtımı gerçekleştiren ÇGC, 65 yaş üzeri gazetecileri de unutmadı. 65 yaş üzeri ÇGC üyelerini tek tek arayarak ihtiyaçlarını tespit eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, belediyeler ve çeşitli firmalardan sağlanan maske, dezenfektan ürünler ile Kızılay’ın destek paketini duayen gazetecilere ulaştırdı. 

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Bölge Başkanı Ramazan Saygılı, Kızılay Gönüllüsü Umut Zeybek ile birlikte 65 yaş üzeri ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek paketlerini teslim eden Esendemir, ‘’Bu zor günleri birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla aşacağız. Açık kalmak zorunda olan medya kuruluşlarımızı belediyelerimizin desteğiyle dezenfekte ediyoruz. Valiliğimizin ve hayırsever şirketlerimizin desteğiyle sahada görev alan arkadaşlarımıza maske ulaştırıyoruz.  İhtiyaç sahibi basın çalışanlarını tespit ederek onlara erzak paketi ulaştırdık.  Böyle sıkıntılı günlerde her zaman yanımızda olan başta Adana Valimiz olmak üzere, belediye başkanlarımıza, Kızılay’a ve hayırsever kurumlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Bölge Başkanı Saygılı da Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın liderliğinde ihtiyaç sahiplerine yardım yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Halkın en önemli gereksinimi arasında yer alan haber alma ihtiyacını karşılayan bu süreçte ihtiyacı bulunan duayen gazetecilerin elbette yanında olacağız. Bu günler dayanışmayla geride kalacak” diye konuştu. 

Başa dön tuşu