GENEL

KUPALARA AMBARGO KOYDU

Muharrem Gülergin Stadında oynanan  final maçında İzmir Barosu Körfez Takımı İle Malatya Barosu karşı karşıya geldiler. Nefes kesen mücadelenin normal süresi ilk yarıda atılan gollerle 2-2 tamamlandı. Statü gereği penaltı atışları sonunda rakibini 7-6 yenen İzmir Barosu Körfez turnuva 3. şampiyonluğuna ulaştı. İzmir ekibi maç sonunda haklı sevinç yaşadı. Karşılaşmayı çok sayıda meslektaşımız ve sporsever büyük  bir keyifle izledi.

Ankara Barosu Ottomans Takımı da üçüncü oldu.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük kupa töreninde şampiyon olan İzmir Barosu’nu ve finale kadar yükselen Malatya Barosu’nun oyuncularını kutladı. Şampiyon olan İzmir Barosu Körfez Takımına kupasını Baro Başkanı Av. Veli Küçük takdim etti.

Malatya Barosu’na İkincilik kupasını Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz birlikte verdi.

Turnuvada normal suresi 3-3 biten maçta Adana Barosu Futbol Takımı penaltılarda 4-3 yenen Ankara Barosu Ottomans Futbol Takımı kazandı. Üçüncü olan Ankara Barosu Ottomans Takımı adına Spor Komisyonu Başkanı Av. Kürşat Anıl’a Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve komisyon üyesi Av. Hasan Yuvalı verdi.

TURNUVAYA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, oyunların Adana adına bir zenginlik olduğunu, kentin tanınmasına ve güzelliklerinin anlaşılmasına da önemli katkılar sağladığını bildirdi.

Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvaya katılan takım sorumluları da Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e, Adana Barosu'na, yönetim kuruluna ve personelimize kendilerine sunulan imkanlara ve sergilenen ev sahipliğimizden dolayı memnuniyetlerini ilettiler.

Diğer branşlarda ise; Kadın Voleybol Turnuvasında şampiyon İstanbul Barosu oldu. Basketbol turnuvası final maçında İstanbul Barosu Takımı, Mersin Barosu Takımı 64-45 yenerek şampiyon oldu.

Nihat Geven Spor Salonunda yapılan Erkek Voleybol Turnuvasında İstanbul Barosu, Ankara Barosu’nu 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Bu arada Baro Tesislerinde turnuvaya katılan tüm takım ve oyuncularına Başkanımız Av. Veli Küçük, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş’ün katılımıyla Gala Yemeği verildi.

Başa dön tuşu