SEYHAN

Los Amigos Adanalıları Büyüledi

Adana’nın Seyhan Belediyesi’nce hafta sonu farklı ve özel bir etkinlik düzenlendi. Dans ve müzik alanında faaliyet gösteren 20 okulun öğrencilerinden oluşan gruplar tarafından Baraj Yolu 7,5 duraktaki Gençlik Meydanı’nda dans ve müzik gösterileri sunuldu.  Etkinlik Adanalılardan yoğun ilgi görürken gecenin sonunda ise Kübalı Los Amigos müzik grubu da sahne aldı. Etkinliğe katılanlar unutulmaz bir akşam yaşama fırsatı buldu.

 

Etkinlik akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürerken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da meydana gelerek aktivitelere katıldı. Los Amigos müzik grubunu da bir süre dinleyen Başkan Zeydan Karalar, kürsüye gelerek birde konuşma yaptı. Seyhan’ı kültürün ve sanatın merkezi yaptıklarını ifade eden Başkan Karalar, çok farklı yaşamların olduğu ilçede toplumun her kesimine ve her noktasına ulaşacak farklı farklı kültür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.

 

Başkan Zeydan Karalar, “Göreve geldiğimizde ‘Seyhan kültür ve sanat merkezi olacak’ demiştik. Ne mutlu ki kısa sürede bu amacımıza ulaştık. Toplumun her kesimine, ilçenin her noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklere Adanalılar yoğun katılım gösteriyor. Buda bizleri mutlu ediyor. 2016 yılında düzenlenen kültür etkinlikleri ve konserlere 150 bin Adanalı katılmış ” ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu