SEYHAN

MAHALLE TOPLANTILARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar’ın son durağı Denizli ve Mithatpaşa Mahalleleri oldu. Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu mahalle toplantıları adeta küçük birer mitinge dönüştü. Başkan Karalar’ı bu toplantılarda CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da yalnız bırakmadı.

 

SEYHAN’DA BAŞLADIK ADANA’DA SÜRDÜRECEĞİZ 

Seyhan Belediyesi’yle başlattıkları değişim ve gelişimi tüm Adana’ya yayacaklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Bütün olumsuzluklara rağmen Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü şimdi tüm Adana’ya taşıyacağız. Hizmette siyasi ayrımcılık yapmadan tüm yurttaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Nasıl 5 yılda Seyhan örnek bir ilçe olarak gösteriliyorsa Adana’yı da örnek iller arasına sokacağız” dedi.

 

CHP Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’da, Başkan Zeydan Karalar’ın Seyhan’da başlattığı hizmetleri bir adım daha ileriye götürebilmek için çaba harcayacaklarını belirtti. Akay, Zeydan Karalar’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla kendisinin çok daha kolay Seyhan Belediye Başkanlığı yapacağını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu