SİYASET

“Memleketimiz için ‘HAYIR’lı olanı seçin”

Yapılan toplantı, ev gezilerinde CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar konuşma yaparak sözlerinede hükümeti, anayasa değişikliğini eleştirdi.

 

AKP iktidarının ve yöneticilerinin bir kez daha kandırılmasına müsade etmeyin dedi. Siz değerli halkımız ister AKP'yi sevin, İster CHP'sevin, ister MHP, istersede HDP'yi sevin bu ülkemizin geleceğinden önemli değildir bu referandum seçimi bir siyasi seçim değildir. Elimizde bir ülkemiz, bir bayrağımız ve bir vatanımız var. Onu da kandırılarak veba etmelerine izin vermeyin. Memleket için HAYIR’lı olanı seçin” dedi.

 

“BU ÜLKE NE OLURSA OLSUN TEK ADAMIN ELİNE VERİLMEMELİ”

Çalşımalarda yaptığı konuşmalarda vatandaşları Türkiye ve dünyada yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili bilgilendiren Aydar konuşmasında şu sözlere yer verdi;

 

“Türkiye genelinde halk, bütün ülkeyi bir tek adama emanet etmeme yönünde bir fikir birliğine vardı. Gençler, kadınlar büyük çoğunlukta 'Hayır' diyor. Bu fikir birliğini fark eden ve elinde iktidar gücünü bulunduran hikümet çok güçlü bir şekilde millete 'Evet' dedirtmek için çabalar sarf ediyor. Bütün televizyonlarda tarafsız olması gereken, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, valiler, rektörler, devlet memurları, devlet imkânları hepsi seferber olmuşlar millete 'Evet' dedirtmek istiyorlar.

 

Yapılan bu evet çalışmaları da gösteriyor ki siyasi iktidar yani başbakan ve ülkenin en tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı miting alanlarında, tv konuşmalarında 'Hayır diyenleri terörist ilan ediliyorlar FETÖ'cü damgaları vuruluyorlar. Teröristlerle işbirliği yapanlarda kendileri, FETÖ ile yatıp kalkanda kendileri. Halkımızda bunu gayet net bir şekilde görüyor” dedi. Işte bu yüzdendir ki halkımıza vurulan bu mesnetsis ve asılsız sözlerin sahipleride kendileridir. Terörist damgası vurulan siz deüerli ülkemin değerli vatandaşları bu sözlere karşılık olarak biz ve bizim gibi bir çok siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, esnaf, mahalle sakinleri 16 Nisan'da Sandıklarda bunlara HAYIR diyerek en  büyük cevabı vereceğimizden hiç bir şüphem yoktur dedi.

 

"HAYIR ÇIKACAK DİYE KORKU BACAYI SARDI"

 

Başkanlık gelirse ekonomi düzelecekmiş, başkanlık gelirse terör olayları sona erecekmiş, başkanlık gelirse her şeyi rahatlıkla yapabilirmiş. AKP iktidarı 15 yıldır devleti yönetiyor. Ne istiyorlar da rahatlıkla yapmadılar. Her şeyi istedikleri gibi yapıp kılığına uyduruyorlar. Nedir bunlardaki  bu başkanlık sevdası. Nedir bunlardaki vatanı, milleti ikiye bölme hevesi. Gelin hep beraber bunlara bir ders verelim HAYIR diyelim bacayı saran bu korkuyu onlara gösterelim dedi.

 

Eğitimde, sağlıkta, üretimde, tarımda,sanayide ve birçok alanda, ülkenin gün geçtikçe kötüye gittiğini görmekteyiz , AKP’lilerin bu gidişata sessiz kalarak, tek adamın himayesi altına girerek biat kültürüne girdiklerini anlatan Aydar, “Suriyelilere her türlü imkânı sağlayan bu hükümeti kendi vatandaşlarını hiçe sayıyor.

 

Ülkemizde gün geçmiyor ki şehit haberi duymayalım düşünün yarın nerede bomba patlayacak hiç belli değil dedi.

 

Lütfen değerli vatandaşlarım…

Hangi siyasi partiye sahip olursanız olun tek amacımız tek gayemiz vatanımızın birliği ve bütünlüğü, huzuru olsun. Bizleri vatan ve millet sevgisi MHP’den de AKP’den de CHP’den de, HDP' den de üstündür. Siz siz olun 16 Nisan'da sandığa gittiğinizde bu ülkeyi tek adamın yönetimine, kandırmalarına, toplumu ikiye bölmelerine ve vatanımızı parçalamalarına fırsat vermeyeyin.

 

Bu hazırlanan anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi ihtiyaçları tamamen kendilerini kurtarma operasyonlarıdır diyerek ÜLKEMİZİN  İÇİN, GELECEĞİMİZ İÇİN, MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIR DEMELİYİZ ve HAYIR'da HAYIR vardır diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Ceyhanda Referandum için HAYIR seçimkomitesinin çalışmalarına komite ve parti yöneticilerini dışında halktan vatandaşlardakatılarak çalışmalara hayır için destek verdiler.

Başa dön tuşu