YÜREĞİR

MESELE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ MESELESİDİR

İmamoğlu, Aladağ, Yumurtalık ve Karataş'ta vatandaşlar ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Başkan Çelikcan "Ülkemizin ve milletimizin geleceği için yapılacak olan referandumda "evet" demeliyiz." şeklinde konuştu.

 

İmamoğlu AK Parti İlçe teşklatını ziyaret eden Başkan Çelikcan 57. Danışma Meclisine katıldı. Pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Mahalle toplantıları katıldı. Aladağ'da ise Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı ile birlikte esnafları ziyaret etti.

 

Ülkü Ocakları'nı da ziyaret eden Başkan Çelikcan onlarla sohbet etti. Sohbet evinde kadınlara yeni sistemin önemini anlattı. Yumurtalık ve Karataş'ta ise sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla görüşen Başkan Çelikcan "Tüm çabamız ülkemizin prangalardan kurtulup hızlı karar alıp uygulayan bir ülke olmasıdır." şeklinde konuştu. STK örgütlerini de ziyaret eden Başkan Çelikcan yeni sistemin Türkiye'nin gelişmesine çok büyük katkı sağlayacağını belirtti.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle Türkiye'nin önündeki bir çok engelin aşılacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kabul edilmesiyle yargı, askeri ve bürokrasi vesayetine son verilecektir.

 

Eski hükümet krizleri sona erecektir. Güçlü bir siyasi irade sayesinde işadamlarımız ve ülkemizde yatırım yapmak isteyen yatırımcılar yarınlara daha güvenli bakacaklardır. Güvenli bir şekilde yatırım yapacaklardır." diyerek 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda vatandaşların evet demesi gerektiğini belirtti.

Başa dön tuşu