BÜYÜKŞEHİR

MHP yetiştiğimiz yuvadır, demokratik fırsatlar hareketidir

İlçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, “Milliyetçi Hareket Partisi Çokçapınar Köyünden bir yörük evladını Adana’ya belediye başkanı yapan demokratik fırsatların partisidir, herkese de bu fırsat tanır fakat ahlaklı olmak, nasip inancına sahip olmak gerek” dedi

 

HAFTASONUNA SARIÇAMLI HEMŞERİLERİ İLE BAŞLADI

İsim babalığını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının Türkiye’deki en başarılı örneklerinden bir tanesini Lider Bahçeli’nin memleketi Adana’da sergileyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hafta sonuna Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda başladı.

 

“NE YAPIYORSAK MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İDEALİNİ YÜKSELTMEK İÇİNDİR”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Sözlü, Adana’da mazeretlerin ardına sığınmadan dev projeleri hayata geçirdiğini, kentin kırsalına da merkezine de adil hizmet götürdüğünü ifade etti. Milliyetçi Türkiye idealinden vazgeçmeyeceklerini aktaran Başkan Sözlü, “Bu hareket fırsatlar hareketidir. Çokçapınar köyünden bir yörük evladını Adana’ya belediye başkanı yapan demokratik fırsatların partisidir. Ne yapıyorsak Milliyetçi Türkiye idealini yükseltmek için yapıyoruz” dedi.

 

“ADANA’YI TÜRKİYE’NİN EN GELİŞMİŞ ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Adana’nın şehrin merkezinde sağlıklı bir şehir izlenimine kavuşması için Seyhan’ın güneyi ve Yüreğir’i kıymetlendirdiklerini söyleyen Başkan Sözlü, uygulama aşamasında olan projelerinden bahsederek “Adana’yı Türkiye’nin en gelişmiş şehri, en gelişmiş üretim merkezi haline getireceğiz” dedi.

Başkan Sözlü, konuşmalarının ardından salonu dolduran hemşerileri ile sohbet etti.

Başa dön tuşu