SİYASET

MİLLET İTTİFAKI SEÇİME HAZIR

ttifak partilerinin Adana il başkanlarını ziyaret edip, CHP Adana İl Örgütü’nün seçim ve sandık güvenliğiyle ilgimi hazırlıkları ve çalışmaları hakkında bilgiler veren CHP İl Başkanı Av.Emrah Kozay, “24 Haziran’da her yurttaşımızın oyuna birlikte sahip çıkacağız ve bir tek oyun bile boşa gitmemesini sağlayıp hep birlikte kazanacağız. Çağdaş, demokratik, özgür, adil bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NI OLUŞTURAN PARTİLER ZİYARET EDİLDİ

CHP Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, il başkan yardımcıları Halime Ünlü, Perihan Temel, Tevfik Ongun, Adil Bayram, Güngör Geçer, Hacı Karaaslan, Dr.Anıl Tanburoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Güven Özdemir’le birlikte İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok ve Demokrat Parti Adana İl Başkanı Cafer Doğan’ı ziyaret etti. Demokrat Parti Ziyaretine Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer de katıldı.

SEÇİM VE SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il başkanları ve yönetim kurulu üyelerini, seçim ve sandık güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar ve hazırlıklar hakkında bilgilendiren Av. Kozay, gerekli tüm önlemlerin alındığını kaydetti. Adana’da sandık görevlisi ataması yapılmayan sandık kalmadığının altını çizen Av. Kozay, her okulda bir de okul sorumlusunun görevi yapacağını aktardı.

YÜZLERCE GÖNÜLLÜ AVUKAT GÖREV YAPACAK

Sandık görevlilerinin ve okul sorumlularının eğitimlerinin tamamlandığını, olası sorunlara karşı itiraz dilekçe örneklerinin hazırlandığını, hem oy kullanma hem de sayım sürecinde yüzlerce gönüllü avukatın da görev yapacağını ifade etti. CHP Adana İl Örgütü’nün önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran’da da ıslak imzalı tutanakların tümünü elde edeceğinin altını çizen Av. Kozay, sandık sonuçlarının belirlenen görevliler tarafından çok kısa bir süre içinde intranet sistemine girileceğini ve bu sonuçların YSK’nın verileriyle anında karşılaştırılacağını söyledi.

EŞGÜDÜM HALİNDE ÇALIŞILACAK

İntranet ve YSK verileri arasında uyuşmazlıklara yetkilendirilen parti görevlilerinin anında itiraz edeceğini ve hataların düzeltileceğini dile getiren Av. Kozay, Adanalıların gönül rahatlığıyla sandığa gidip oy kullanabileceğini  ifade etti. Av. Kozay, tüm bu sürecin Millet İttifakı’ndaki İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin yöneticileri ile sandık ve okul görevlileriyle de eşgüdüm halinde yürütüleceğinin altını çizdi.  

Ziyaretlerde ittifak partilerinin oy kullanımı ve sayımı sürecindeki çalışmalarla ilgili talepleri ve önerileri de değerlendirilerek çalışma ve hazırlık programına dahil edildi.

“ARTIK TAMAM”

CHP Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, “24 Haziran’da kullanılan her oya demokrasinin gereği olarak hep birlikte sahip çıkacağız. Bir tek oyun dahi boşa gitmemesini sağlayıp hep birlikte kazanacağız. Çağdaş, demokratik, özgür, adil ve daha yaşanabilir bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Artık TAMAM” diye konuştu.

Başa dön tuşu