SİYASET

MİLLETİMİZ SANDIKTA DERS VERECEKTİR

OHAL VE KHK GÖLGESİNDE SEÇİM…
 

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıçam ilçesinin Kılıçlı ve Kızılkaş köylerinde çiftçi, üretici ve vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Şevkin, dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde Olağanüstü Hal (OHAL) ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile seçime gidilemeyeceğini söyledi.
Kızılkaş ve Kılıçlı’da CHP’ye ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye olan sevginin, çağdaş Türkiye sevdasını ve umudunu arttırdığını ifade eden Dr. Şevkin, köylerde başta altyapı olmak üzere yaşanan çeşitli sorunlara 25 Haziran’dan itibaren kalıcı çözüm üretmeye çalışacaklarını belirtti.

 

FABRİKA YERİNE AVM…
 

16 yıldan bu yana fabrikaların kapatılıp yerine Alışveriş Merkezleri (AVM) açıldığını, çiftçinin alın terinin karşılıksız kaldığını, üretimden tüketim ekonomisine geçildiğini dile getiren Dr. Şevkin, “Milletimiz, üretimi ve ihracatı bitirme noktasına getirip Çin malı ürünlere yer veren AVM’lerin açılmasına göz yumanlara 24 Haziran seçimlerinde sandık dersi verecektir. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.
 

KİRAZLAR DALDA KALDI!
 

Kızılkaş’ta köy meydanında kiraz satan üreticiyle de dertleşen Dr. Şevkin, kiraz üreticisinin bol ve kaliteli ürün elde etmesine rağmen bu yıl alın terinin karşılığını alamadığını, iktidarın üretim politikasızlığı ve Pazar darlığı nedeniyle kirazların ya çok ucuza satıldığını ya da dalda kaldığını ifade etti. Dr. Şevkin, CHP iktidarında 40 bin ziraat mühendisinin tüm köylere dağılarak üretim politikası doğrultusunda ürün yetiştireceğini dile getirdi.
 

DUYGULANDI
 

1 Kasım 2015 seçimlerinde yine milletvekili adayı olarak köşe bucak gezen Dr. Şevkin, Kızılkaş köyünde duygulu anlar da yaşadı. 2015 yılından kalma afişini köyün girişindeki bir evin duvarında gören Dr. Şevkin, “Milletimizin bize olan sevgisi ve inancını boşa çıkarmayacağız. 3 yıl öncesine ait afişimizin muhafaza edip yeniden duvara asılması benim için gurur vesilesidir. Teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
 
 

Başa dön tuşu